Puisto on kaupungin keuhkot

KO-HO + Ilmajoen Putkikaluste

Puiston tarina alkaa siitä kun KO-HO muutti Ilmajoen Teräsputkikalusteen naapuriin 2020.

Ilmajoen Teräsputkikaluste
60 vuotta putkea

Ilmajoen Teräsputkikaluste Oy on vuonna 1960 perustettu perinteikäs perheyritys. Nykyään keskitymme ulkokalusteiden, asiakkaan toiveiden mukaisten erikoiskalusteiden sekä erilaisten teollisuuskalusteiden (esim. RST) ja logistiikkatuotteiden kuten rullakoiden valmistamiseen. Aikaisemmin olemme valmistaneet myös mm. koulukalusteita, huonekaluja sekä toiminut metalliteollisuuden alihankintayrityksenä.Kaikki tuotteemme tehdään ja suunnitellaan kestämään julkista käyttöä. Koska valmistamme kaikki tuotteemme itse, voidaan tuotteitamme räätälöidä myös  asiakaskohtaisesti. Omat noin 1000 m2 tuotantotilamme sijaitsevat Ilmajoella, 20 km Seinäjoen eteläpuolella.Teemme myös maahantuontia täydentämään valikoimaamme. Pitkän historian tuomat verkostot auttavat meitä hankkimaan melkein mitä tahansa.

Puiston tarina alkaaPUISTO on uusi urbaanikalustemallisto,joka on luotu juhlistamaan Ilmajoen Teräsputkikalusteen 60-vuotisjuhlavuotta. Malliston on luonut muotoilutoimisto
KO-HO, joka toimiinykyään samalla paikkakunnalla.

Tarina alkoi yhteisestä motivaatiosta luoda monikäyttöinen ja urbaanikalustemallisto. Puisto tarjoaa työkaluja rakentaa hengittävää ja elävää kaupunkiympäristöä.

-Aidot kestävät materiaalit
-Monikäytöiset ihmisläheisetratkaisut
-Selkeä pohjoismainen muotokieli

KO-HO industrial design

KO-HO on Timo Hoiskon ja Matti Korpelan perustama tuotekehitys ja muotoilutoimisto. Hoisko ja Korpela ovat suunnitelleet teollisiatuotteita ja palvelleet useita suomalaisia yrityksiä. "PUISTO-malliston suunnittelu on ollut upea projekti, on helppoa suunnitella 60-vuotta täyttävälle yritykselle. Pitkä historia henkii pysyvyyttä ja toimivuutta, siten tulevaisuuden ratkaisuja."
60v
Juhlitaan Ilmajoen Teräsputkikalusteen taivalta
2020
KO-HO suunnitelee juhlamalliston
Ilmajoki
Peltolakeudet, kyröjoki, jne
* Add some extra context to your point with this small feature text.
Puiston tarina

Tehdas kierros

Foray’s flexible aesthetic makes it the perfect starting point for websites of all types from portfolio to product brochure.