PUISTON TARINA

PUISTON TARINA

Puistossa tavataan, halataan, kerrotaan kuulumiset, leikitään, skeitataan ja tehdään etätöitä

Puisto on kohtaamispaikka ja kaupungin keuhkot. PUISTO on urbaani kalustemallisto, joka tarjoaa mahdollisuuden rakentaa viihtyisää, hengittävää ja elävää kaupunkiympäristöä.

Malliston tarina alkoi, kun muotoilutoimisto KO-HO muutti Ilmajoen Teräsputkikalusteen naapuriin vuonna 2020.

Ilmajoen Teräsputkikaluste

60 vuotta putkea

Ilmajoen Teräsputkikaluste Oy on vuonna 1960 perustettu perinteikäs perheyritys. Nykyään keskitymme ulkokalusteiden, asiakkaan toiveiden mukaisten erikoiskalusteiden sekä erilaisten teollisuuskalusteiden ja logistiikkatuotteiden, kuten rullakoiden valmistamiseen.

Kaikki tuotteemme tehdään ja suunnitellaan kestämään julkista käyttöä. Koska valmistamme kaikki tuotteemme itse, voidaan tuotteitamme räätälöidä myös asiakaskohtaisesti. Omat noin 1000 m2 tuotantotilamme sijaitsevat Ilmajoella, 20 km Seinäjoen eteläpuolella. Teemme myös maahantuontia täydentämään valikoimaamme.
PUISTON tarina

Ilmajoen Teräsputkikaluste + KO-HO

PUISTO on uusi, urbaani ja vastuullisesti valmistettu kalustemallisto, joka on luotu juhlistamaan Ilmajoen Teräsputkikalusteen 60-vuotista historiaa. Malliston on suunnitellut muotoilutoimisto KO-HO, joka toimii nykyään samalla paikkakunnalla.

Malliston tarina alkoi näiden kahden toimijan yhteisestä motivaatiosta luoda monikäyttöinen, moderni ja ekologinen kalustemallisto, joka on ilmeeltään aito, pelkistetty ja selkeä.

PUISTO:n tärkeimmät teemat ovat ympäristöystävälliset ja kestävät materiaalit, monikäyttöiset ja ihmisläheiset ratkaisut sekä selkeä, pohjoismainen muotokieli.
KO-HO

KO-HO industrial design

KO-HO on Timo Hoiskon ja Matti Korpelan perustama tuotekehitys- ja muotoilutoimisto. Hoisko ja Korpela ovat suunnitelleet teollisia tuotteita ja palvelleet useita suomalaisia yrityksiä.

"PUISTO-malliston suunnittelu on ollut upea projekti, ja on helppoa suunnitella 60-vuotta täyttävälle yritykselle. Pitkä historia henkii pysyvyyttä ja toimivuutta, ja on hyvä pohja myös tulevaisuuden ratkaisuille."

KO-HO:n sivulle
60v
Ilmajoen Teräsputkikalusteella on pitkä historia ja vankka kokemus
2020
KO-HO suunnittelee juhlavuoden kunniaksi PUISTO collection malliston
ILMAJOKI
Lakeuden rauhaa syvistä juurista, tekemisen meiningistä ja yhteisöstä