PUISTO – uusi urbaani kalustemallisto

PUISTO collection on Ilmajoen Teräsputkikalusteen urbaani ja ekologinen kalustemallisto, joka tarjoaa mahdollisuuden rakentaa viihtyisää, hengittävää ja elävää kaupunkiympäristöä ja julkista tilaa. PUISTO malliston tarina alkoi vuonna 2020, kun muotoilutoimisto KO-HO muutti Ilmajoen Teräsputkikalusteen naapuriin vuonna 2020.

Kalustevalmistajan 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunniteltiin raikas, ympäristöystävällinen, skandinaavisen selkeä kalustemallisto, joka lanseerattiin maaliskuussa 2021. PUISTO:n teräskalusteista ja monikäyttöisistä, yhdisteltävistä massiivipuuelementeistä rakentuu ajaton, kestävä ja ekologinen kokonaisuus, nykyaikainen ulkoilmaolohuone.

KERROS-mallisto on puun parhaat puolet esille tuova, yhdisteltävien CLT-elementtien sarja. Malliston käyttökohteita ovat esimerkiksi puistot ja muut viheralueet, virkistysalueet ja julkiset tilat. Ympäristöystävälliset elementit rakennetaan CLT-asuntorakentamisen sivuvirroista, ja se on hiilineutraali.

PUTKI-malliston penkit, pyörätelineet ja roska-astiat ovat ajattomia, linjakkaita ja saatavilla rajattomalla väriskaalalla. Teräs materiaalina on optimaalinen julkiseen käyttöön ja ulkotiloihin, sillä se kestää käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Teräskalusteet ovat myös 100 % kierrätettäviä, ja siten ympäristöystävällinen valinta.

Tutustu verkkosivuillamme malliston teräskalusteisiin ja CLT-elementteihin ja ota yhteyttä, niin rakennetaan juuri sinun tiloihisi ja tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus!

Lisää uutisia